© Copyright 2004 -
Kavuncugroup her hakkı saklı tutar.
Design by Kavuncugroup : 2018
© Copyright 2004 -
Design by Kavuncugroup : 2019
KAVUNCUGROUP, здравословно развитие, универсално качество и стандарти за продукти и услуги, насочени към предоставяне,
Предпочита се да бъде надежден за своята страна, клиенти и партньори за решения.

Създаването на иновации за нашите клиенти и отговарянето на техните очаквания с качество и стабилност е наш първи приоритет.
Наше задължение е да защитаваме продуктите си и да стоим до клиентите си след продажбите.

Това е организация, която разбира нашите доставчици и клиенти при най-добрите условия и предлага решения.
Предговор за новата световна търговия

Като се има предвид, че технологията и конвенционалната търговия са преплетени днес, фокусът върху промяната е да следваме сегашния дневен ред и значението на Интернет в живота ни отново се увеличи. Новото поколение търговски идеи (Smart Trade), макар и да върви в крак с тях, бизнеса с история се бори тук. Защото тяхната инфраструктура устоява на тази промяна. За да ги преодолеят, те трябва да разполагат със силно финансиране, ново поколение кандидати за мениджмънт и да следят подходящото време. Или най-лесното е, че предпочитат да поемат. Има само един начин за елиминиране на това несъответствие на тъканите. Иновативно, което е да улови правилната иновация, правилния машинен парк и да създаде екип, който да си партнира с това вълнение. С текущата поръчка можете да отидете на място, знаете публикацията. Професионализмът и институционализмът трябва да играят тук. Компаниите, които не успеят да уловят тази линия, са обречени на изчезване. Посочените по-горе критерии са много важни за успеха, растежа и устойчивостта.

С уважение,
M.Hanefi KAVUNCUBAŞI
The Green World
Kavuncugroup All rights reserved.
Опаковъчна площ:

Нашата мисия е да отговорим на вътрешните и международните изисквания и да предоставим информация за сектора с нашите партньори за решения относно кутии, кутии за пица и офсетов печат, произведени от велпапе в различно качество и размери. За да бъдат изискани продуктите, производството се извършва в най-подходящите съоръжения и за да отговори на реалните нужди на клиента.
Нашите дейности:
Площ на храната:

Ние можем да доставим различни групи продукти с нашите вътрешни и международни връзки в тази област. Слънчоглед, маслина, памук, соя, канолин и т.н. масла и субпродукти на тези продукти се доставят в съответствие с посочените критерии. Предлага се в сурови и преработени масла. В допълнение, Banasbati и Ronaldo се доставят в нашия специален продукт ориз в чужбина.
Текстилна площ:

Произвежда се от суровина до готов продукт; Ние оценяваме качествата, които наричаме основни и странични продукти. Отпадъци, подстригване, прежда, горна част, плат, складова материя, крайни продукти, регулирани облекла, сделки за посредничество с текстилни машини се извършват за нашите партньори по решение.
KAVUNCUGROUP

Şehit Mustafa Mah.Muvaffak Uygur cd.
No:9/6

Tarsus / Mersin - Türkiye

Tel: (90) 507 208 01 80
E-mail : info@kavuncugroup.com
KAVUNCUGROUP.GR.

Solomou Str. No:18

Sykees / Thessaloniki - Greece

Tel: (30) 695 548 48 82
KAVUNCUGROUP.BG.LTD.

Bulgaria Str. No:3

Petrich - Bulgaria

Tel: (359) 74 52 330